Adriano, atacantul echipei Corinthians, a rănit accidental o femeie

Atacantul echipei Corinthians, Adriano, a rănit accidental la mână o femeie, sâmbătă dimineaţă, trăgând cu arma unui poliţist pe care l-a angajat ca gardă de corp, informează presa braziliană.

132 afișări
Imaginea articolului Adriano, atacantul echipei Corinthians, a rănit accidental o femeie

Adriano, atacantul echipei Corinthians, a rănit accidental o femeie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform locotenentului Tomas da Silva, incidentul a avut loc după ce fotbalistul a plecat de la o petrecere din cartierul Bara de Tijuca al metropolei Rio de Janeiro, însoţit de trei tinere şi cu garda sa de corp. Adriano a început să se joace cu pistolul, care s-a descărcat accidental, rănind una dintre tinere, în vârstă de 20 de ani.

"El se juca cu arma poliţistului, iar aceasta s-a descărcat, glonţul ajungând să rănească o tânără", a precizat Da Silva, menţionând că Adriano a refuzat să se deplaseze la secţia de poliţie.

Tânăra rănită va fi operată în cursul zilei de sâmbătă.

Cvadruplu campion al Italiei cu Internazionale Milano (2006-2009), Adriano, în vârstă de 29 de ani, a avut în ultimii ani mai multe probleme legate de surplusul de kilograme, de alcool şi depresie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici