Află cum poţi spiona prietenii de pe Twitter şi Facebook

Cunoşti pe cineva care foloseşte des Flickr, Twitter, Foursquare sau alte servicii care suportă facilităţi de geolocare prin preluarea coordonatelor GPS de pe telefonul mobil, sau pozele realizate de camera foto ? Ei bine acum poţi afla mult mai multe informaţii despre aceste persoane, decât ar lăsa să se vadă la o primă impresie pozele şi alte informaţii de bază din contul de utilizator.

837 afișări
Imaginea articolului Află cum poţi spiona prietenii de pe Twitter şi Facebook

Află cum poţi spiona prietenii de pe Twitter şi Facebook (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

O aplicaţie free, numită în mod sugestiv Creepy, poate scana în mod automat după orice informaţii care permit stabilirea locaţiilor vizitate de un utilizator, generând apoi o hartă cu locaţiile cele mai des vizitate, uşor de inspectat şi interpretat pentru spionul de ocazie.

Să presupunem că vrei să afli unde preferă să îşi petreacă majoritatea timpului un utilizator Twitter, Foursquare sau Flickr. Tot ce trebuie să faci este să oferi aplicaţiei Creepy numele de utilizator şi să alegi reţeaua din care face parte acesta. Aplicaţia va scana apoi după coordonate GPS în toate sursele cunoscute, cum ar fi informaţiile EXIF din pozele obţinute de camere foto cu modul GPS şi funcţie de geotagging, checkin-uri Foursquare şi tweet locations.

Citeşte mai multe despre aplicaţiile spion pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici