Află cum sunt femeile cu nume de floare

Specialiştii revistei “Libertatea pentru femei” vă spun ce trăsături de caracter se “ascund” în femeile care poartă nume de floare.Totodată, vă arătă şi care sunt vedetele feminine autohtone care poartă nume de flori.

132 afișări
Imaginea articolului Află cum sunt femeile cu nume de floare

Află cum sunt femeile cu nume de floare

ANEMONA

Sensibilă, fragilă, timidă în aparenţă, femeia care poartă acest nume este foarte puternică şi ambiţioasă. Are capacităţi erotice de invidiat, este foarte senzuală şi se bucură de compania oamenilor influenţi din anturaj.

VIOLETA

Acesta este numele femeilor puternice cu adevărat, pentru care funcţiile de conducere se potrivesc perfect. Nu se pricep însă la relaţiile conjugale, dar au noroc de bărbaţi foarte înţelegători în preajmă.

Află ce trăsături de caracter se “ascund” în femeile care poartă nume de floare pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici