Află mai multe despre persoana care i-a procurat pesticidul Mădălinei Manole

După mai multe audieri în secret şi dezbateri televizate în care s-a vorbit despre fana „misterioasă” care i-a cumpărat Mădălinei Manole otrava cu care artista a ales să-şi curme viaţa, identitatea acesteia a fost aflată de „Adevărul de Seară”.

61 afișări
Imaginea articolului Află mai multe despre persoana care i-a procurat pesticidul Mădălinei Manole

Află mai multe despre persoana care i-a procurat pesticidul Mădălinei Manole (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Tânăra se numeşte Berta Slav, are 36 de ani şi lucrează de mai bine de zece ani ca inspector la Administraţia Financiară din judeţul Ilfov. Colegele ei au confirmat că între Mădălina şi Berta a existat o legătură de prietenie.

"Da, Berta ne-a spus că s-au cunoscut, erau prietene, dar mai mult de-atât nu am mai apucat să vorbim, să ne spună dacă ea i-a cumpărat Furadanul, pentru că a intrat în concediu acum cinci zile", adică a doua zi după ce vedeta s-a sinucis.

Citeşte mai multe despre Berta Slav pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici