Album cu melodii înregistrate de Johnny Cash în urmă cu 30 de ani, lansat în 2014

Un album care cuprinde melodii inedite, descoperite recent, înregistrate de cântăreţul country Johnny Cash în urmă cu trei decenii, va fi lansat în 2014, a anunţat Legacy Recordings.

199 afișări
Imaginea articolului Album cu melodii înregistrate de Johnny Cash în urmă cu 30 de ani, lansat în 2014

Album cu melodii înregistrate de Johnny Cash în urmă cu 30 de ani, lansat în 2014 (Imagine: Hepta)

Albumul "Out Among the Stars" va fi lansat pe 25 martie 2014, potrivit informaţiilor oferite de Legacy Recordings, divizia companiei Sony Music Entertainment.

Cele 12 piese, printre care se află şi două cântece compuse de Johnny Cash, au fost înregistrate pentru casa de discuri Columbia Records din Nashville, în 1981 şi 1984, care în cele din urmă nu le-a mai lansat pe album, înainte de a renunţa la colaborarea cu artistul american în 1986.

Înregistrările au fost descoperite când fiul lui Johnny Cash, John Carter Cash, şi experţii care se ocupau de moştenirea cântăreţului catalogau arhiva muzicală a cântăreţului.

Pe album vor apărea trei duete, două împreună cu soţia sa, June Carter Cash, şi unul împreună cu Waylon Jennings.

Johnny Cash, supranumit "omul în negru" şi a cărui popularitate rivaliza cu cea a lui Elvis Presley în anii '50 - '60, a murit în septembrie 2003, la vârsta de 71 de ani. Diversitatea stilurilor abordate a făcut ca Johnny Cash să fie inclus în Nashville Songwriters Hall of Fame (1977), Country Music Hall of Fame (1980) şi în Rock and Roll Hall of Fame (1992).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici