Alex Dima şi George Vintilă au împărţit alimente oamenilor blocaţi de 40 de ore în nămeţi

Reporterul Pro TV Alex Dima şi DJ-ul ProFM George Vintilă au împărţit, joi seară, alimente şi apă oamenilor blocaţi de 40 de ore în nămeţi, în Şindriliţa, în judeţul Ilfov, informează Pro TV.

239 afișări
Imaginea articolului Alex Dima şi George Vintilă au împărţit alimente oamenilor blocaţi de 40 de ore în nămeţi

Alex Dima şi George Vintilă au împărţit alimente oamenilor blocaţi de 40 de ore în nămeţi

Cu riscul de a rămâne blocaţi, Alex Dima şi George Vintilă au ajutat oamenii blocaţi de 40 de ore în nămeţi la Şindriliţa, în judeţul Ilfov.

Acolo, 300 de oameni au fost ostaticii viforului timp de 40 de ore. În final, Drumul Naţional 2 a fost deblocat spre Bucureşti şi oamenii au putut merge spre case.

Gestul făcut de Alex Dima şi George Vintilă a readus zâmbetul pe faţa celor blocaţi între nămeţi. Alex Dima şi George Vintilă au împărţit oamenilor rămaşi în maşini de ore bune, sandvişuri, apă, ciocolată şi băuturi energizante.

"Din câte am văzut şi ieri la Ştiri, una dintre cele mai dramatice zone era cea dintre Afumaţi şi Şindrilita. Am luat legătura cu reporterul ProTV Alex Dima, care se afla acolo, şi împreună cu Ştirile Pro TV şi ProFM am cumpărat sandvişuri, ciocolată, fructe, apă plată şi băutură energizantă şi am încărcat tot", spune George, a cărui maşină a fost prima care a făcut legătura între utilajele militare de deszăpezire şi oamenii rămaşi blocaţi în autovehiculele lor, informează ProFM.

"După Şindrilita, înspre Buzău era coloană de 30 de kilometri, cu tiruri, autobuze, maşini, microbuze. Totul era blocat în acea zonă şi vreau să vă spun că locuitorii de acolo merită respectul tuturor românilor pentru reacţiile prompte şi pentru cum le-au sărit în ajutor semenilor lor. Mai aveau puţin şi tăiau şi porcul din ogradă pentru a-i hrăni pe cei care stăteau de atâtea ore în frig şi din puţinul lor au dat şi în jur", mai spune DJ-ul ProFM despre experienţa trăită noaptea trecută alături de echipa Ştirilor Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici