Alice Cooper, plimbare pe străzile din Bucureşti. El şi prietena sa au făcut cumpărături, fără gărzi de corp - FOTO

Alice Cooper, aflat la Bucureşti pentru concertul care va avea loc luni la Romexpo, s-a plimbat sâmbătă dimineaţa, alături de prietena sa, pe străzile din Bucureşti şi a decis chiar să intre în magazinele de pe Calea Victoriei.

16706 afișări
Imaginea articolului Alice Cooper, plimbare pe străzile din Bucureşti. El şi prietena sa au făcut cumpărături, fără gărzi de corp - FOTO

Alice Cooper, plimbare pe străzile din Bucureşti. El şi prietena sa au făcut cumpărături, fără gărzi de corp (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

GALERIE FOTO

Mai puţin retras decât Johnny Depp, Alice Cooper a ieşit sâmbătă dimineaţa din hotelul în care este cazat în Capitală, alături de prietena sa. Cei doi au pornit la pas pe Calea Victoriei, fără gărzi de corp, iar la un moment dat, atraşi de magazine, au intrat la cumpărături.

Au ales două magazine în care se vând articole de damă, însă după 15 minute au ieşit fără a cumpăra nimic. Vânzătoarele nu au vrut să dea ulterior prea multe detalii despre celebrul lor client, însă au recunoscut că Alice Cooper este un om foarte amabil.

Vedeta a acceptat chiar să facă şi câteva fotografii, după care s-a retras în hotel.

Johnny Depp a ieşit la rândul său în cursul zilei de vineri prin Capitală, fiind surprins în două localuri. A refuzat însă să facă până acum vreo declaraţie.

Actorul american Johnny Depp a ajuns în România, joi seară, alături de membrii trupei din care face parte, The Hollywood Vampires, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry. Cele trei staruri au venit în România cu un avion privat, iar la coborâre au afişat zâmbete largi, părând încântaţi să calce pe pământ românesc.

The Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, va cânta, în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici