Alicia Keys conduce în topul nominalizărilor pentru American Music Awards (Video)

Cântăreaţa americană de R&B Alicia Keys a obţinut cinci nominalizări la American Music Awards (AMA), care va avea loc pe 23 noiembrie, la Los Angeles, în timp ce trupele rock Coldplay şi Eagles au primit câte patru nominalizări, informează organizatorii.

21 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys conduce în topul nominalizărilor pentru American Music Awards (Video)

Alicia Keys conduce în topul nominalizărilor pentru American Music Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alicia Keys, Coldplay şi Eagles au fost nominalizaţi la categoria Cel mai bun artist al anului, alături de rapperul Lil Wayne şi de starul R&B Chris Brown, fiecare cu câte trei nominalizări.

Pentru al doilea an consecutiv, câştigătorii vor fi desemnaţi în urma voturilor online.

În anii precedenţi, câştigătorii American Music Awards erau desemnaţi printr-un sondaj efectuat în rândul a 20.000 de cumpărători de albume muzicale, dar producătorii galei au decis ca votul să fie interactiv, temându-se de un nivel scăzut al audienţei.

Această metodă a dat rezultatele scontate, deoarece gala de anul trecut a atras 11,8 milioane de telespectatori, faţă de 10.9 milioane cu un an înainte.

Alicia Keys a fost nominalizată şi pentru albumul "As I am", care a urcat pe prima poziţie a clasamentului american în luna noiembrie, anul trecut.

Albumul ei a fost nominalizat la categoriile Cel mai bun album pop/rock şi Cel mai bun album soul/R&B, iar cântăreaţa este nominalizată şi la categoriile Cel mai bun artist pop/rock şi cel mai bun artist soul/R&B.

Coldplay şi Eagle concurează la categoriile Cel mai bun artist şi Cel mai bun album pop/rock.

Trupa Coldplay a fost nominalizată, de asemenea, la categoria Cel mai bun artist de muzică alternativă, în timp ce Eagle concurează şi la categoria Cel mai bun artist contemporan.

Cea de-a 36-a ediţie AMA va avea loc la Nokia Theater, din Los Angeles, pe 23 noiembrie, iar gazda ceremoniei va fi Jimmy Kimmel.

Ceremonia de decernare a American Music Awards va fi transmisă în Statele Unite de postul de televiziune ABC.

Alicia Keys - "Superwoman"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici