Ambasadorul Martin Harris a dansat pe ritmuri orientale la o sărbătoare a Tătarilor Turco-Musulmani

Ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, invitat, joi, de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România cu prilejul primei zi de Ramazan Bayram, a petrecut mai mult timp decât anunţase oficial şi chiar a dansat pe ritmuri orientale.

185 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Martin Harris a dansat pe ritmuri orientale la o sărbătoare a Tătarilor Turco-Musulmani

Ambasadorul Martin Harris a dansat pe ritmuri orientale la o sărbătoare a Tătarilor Turco-Musulmani

Uniunea Democrată a Tătărilor Turco-Musulmani din România a organizat, joi seară, în staţiunea Mamaia, o acţiune la care au participat peste 600 de membri ai comunităţii, dar şi invitaţi, printre aceştia aflându-se ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola.

Potrivit reprezentanţilor UDTTMR, ambasadorul confirmase iniţial că va fi prezent la acest eveniment pentru o oră, dar a rămas trei ore, s-a întreţinut cu gazdele şi cu invitaţii, iar la un moment dat chiar a fost convins să urce pe ringul de dans şi să danseze pe ritmuri orientale.

Credincioşii musulmani sărbătoresc timp de trei zile, începând de joi, 8 august, Ramazan Bairam, sărbătoare ce marchează sfârşitul celor 30 de zile de post şi rugăciune.

Potrivit tradiţiei, în timpul Ramazan Bairamului credincioşii musulmani vor merge în vizită la rude şi prieteni pentru a sărbători cu dulciuri, precum tradiţionalele baclavale, saraili, kataif.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici