Amber Heard continuă să-şi instrumenteze cazul împotriva lui Johnny Depp

Johnny Depp a fost în cele din urmă gata să vorbească. În timp ce soţia Amber Heard a continuat să-l acuze de violenţă domestică, actorul şi-a văzut liniştit de turneu şi chiar le-a vorbit fanilor săi pe YouTube despre performanţa sa din Europa, cu trupa Hollywood Vampires, potrivit usmagazine.com.

2596 afișări
Imaginea articolului Amber Heard continuă să-şi instrumenteze cazul împotriva lui Johnny Depp

Amber Heard continuă să-şi instrumenteze cazul împotriva lui Johnny Depp

În timp ce Depp (52 de ani) a rămas tăcut cu privire la acuzaţiile de abuz, Amber a început să-şi construiască, uşor-uşor cazul. Cu toate că actriţa în vârstă de 30 de ani a cerut un ordin de restricţie pe numele lui Depp, în data de 27 mai, a continuat să caute acuzaţii penale care să-l defavorizeze pe acesta.

"Amber încearcă să îl ducă pe Johnny în sala de judecată, prin mass-media", a declarat o sursă apropiată a cuplului, pentru usmagazine.com.

Johnny Depp si Amber Heard: O cronologie a relaţiei lor

Fotografii cu faţa ei învineţită au devenit virale, iar la 1 iunie s-au scurs în online o serie de texte semnate de asistentul lui Depp (Stephen Deuters). Într-unul din acestea, Stephen declară:
“Când i-am spus că te-a lovit, pe el l-a apucat plânsul."

Apoi, pe 3 iunie, Heard a intentat un proces de defăimare împotriva unui prieten de-al lui Depp, realizatorul de benzi desenate Doug Stanhope, care a susţinut într-o text publicat pe Wrap, că actriţa ar fi influenţat nominalizările la Oscar, prin şantaj.

Apropiaţii lui Johnny Depp socotesc aceste acţiuni ale lui Heard, care s-a casatorit cu actorul în februarie 2015, urmăresc să pună mâna pe averea lui, estimată la 400 de milioane de $.

"Nu este vorba de bani. Tot ce încearcă Amber, este să iasă dintr-un mariaj, în care a suferit abuzuri ", susţine, în acelaşi timp, o sursă din cercul de prieteni al actriţei.

Între timp, starul producţiei “Piraţii din Caraibe” este "în aşteptare pentru ziua lui în instanţă," spune un apropiat al acestuia. Celebrul cuplu are stabilită o audiere, pe data de 17 iunie, în care să se hotărască dacă actorul va ieşi de sub ordinul de restricţie temporară.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici