Amber Heard, dată în judecată de producătorii filmului "London Fields", unde apare alături de Depp

Amber Heard a fost dată în judecată de producătorii filmului "London Fields", pentru "încălcarea obligaţiilor contractuale şi de promovare", dar şi pentru o presupusă "conspiraţie", daunele fiind în valoare de 10 milioane de dolari, informează The Guardian.

2904 afișări
Imaginea articolului Amber Heard, dată în judecată de producătorii filmului "London Fields", unde apare alături de Depp

Amber Heard, dată în judecată de producătorii filmului "London Fields", unde apare alături de Depp (Imagine: Mediafax Foto)

În litigiul ce prevede daune în valoare de 10 milioane de dolari pe care producătorii lungmetrajului "London Fields" l-au intentat împotriva actriţei americane, Heard, care interpretează rolul Nicolei Six în ecranizarea unui roman din 1989 semnat de scriitorul Martin Amis, este acuzată că "a încălcat obligaţiile contractuale şi de promovare ale lungmetrajului", potrivit Hollywood Reporter.

În filmul "London Fields" Amber Heards interpretează rolul unui medium care prevede că va fi ucisă, alături de actorii Billy Bob Thornton şi Jim Sturgess. De asemenea, fostul său soţ Johhny Depp are o apariţie episodică în filmul "London Fields".

"London Fields" trebuia să fie lansat la Festivalul de Film de la Toronto, însă a fost scos din programul evenimentului, după ce regizorul Matthew Cullen a dat în judecată producătorii filmului pentru fraudă, susţinând în instanţă că aceştia intenţionau să lanseze o versiune cinematografică ce nu avea nicio legătură cu viziunea sa regizorală.

Documentele procesului intentat lui Heard precizează că motivul este "conspiraţia la care s-a dedat Heard, campania sa împotriva filmului şi încălcarea obligaţiilor contractuale...", toate acestea punând într-o lumină proastă lungmetrajul, potrivit producătorilor. Printre altele, producătorii o acuză pe actriţă că a încălcat contractul de confidenţialitate.

Filmul "London Fields" a primit recenzii negative, iar criticul de film Henry Barnes de la The Guardian l-a numit "îngrozitor de prost".

Mai multe detalii, aici: https://www.theguardian.com/film/2016/nov/21/amber-heard-sued-conspiracy-london-fields-promotion.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici