Americanii decretează: în modă a început oficial vremea plinuţelor

O revelaţie subită a scurtcircuitat lumea modei: în vreme ce populaţia Americii capătă proporţii, dezvoltându-se la modul nu tocmai armonios, modelele folosite de creatori în show-urile de prezentare dau în continuare senzaţia de subnutriţie. "În vreme ce populaţia e din ce în ce mai mare, manechinele sunt tot mai mici", a sintetizat situaţia Robin Givhan, fashion editor la The Washington Post, citat de "Gândul".

68 afișări
Imaginea articolului Americanii decretează: în modă a început oficial vremea plinuţelor

Americanii decretează: în modă a început oficial vremea plinuţelor (Imagine: Gândul)

Drept urmare, zilele acestea, pe podium urcă manechine "împănate", o mişcare cât se poate de firească pentru prezentul în care trăim. Nu vă închipuiţi, totuşi, că tinerele alese să poarte hainele din noile colecţii sunt supraponderale. Au măsura 12 (echivalentul unui 42 românesc), ceea ce, oricum, este sub media americană, care se opreşte la 14.

Citeşte mai multe despre noile tendinţe din lumea modei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici