Amintiri dintr-un acvariu – premiera documentarului "Planeta Albastră II" | VIDEO

Premiera documentarului "Planeta Albastră II" în România a avut loc duminică, 29 octombrie, odată cu premiera mondială.Lansarea din România a fost precedată şi de instalarea unui acvariu în centrul vechi din Bucureşti, în interiorul căruia trecătorii şi-au putut face poze.

295 afișări
Imaginea articolului Amintiri dintr-un acvariu – premiera documentarului "Planeta Albastră II" | VIDEO

Amintiri dintr-un acvariu – premiera documentarului "Planeta Albastră II" | VIDEO

Documentarul "Planeta Albastră II" va oferi telespectatorilor, în fiecare duminică, de la ora 22.00, o călătorie revelatoare şi magică în cea mai mare şi totuşi cea mai puţin cunoscută parte a planetei – oceanele. Mările şi oceanele sunt asemenea sângelui planetei: influenţează vremea, reglementează climatul şi susţin, în cele din urmă, toată viaţa de pe Pământ. În ultimii ani, cunoştinţele despre ceea ce se petrece sub valurile mărilor şi oceanelor s-au schimbat. Folosind descoperiri de ultimă oră în domeniul ştiinţei şi tehnologiei pentru a explora această frontieră, "Planeta Albastră II" va dezvălui "personaje" uimitoare, locuri care par de pe altă lume şi comportamente extraordinare ale animalelor.

Echipa "Planeta Albastră II" a petrecut patru ani în 125 de expediţii, a vizitat 39 de ţări şi a filmat pe fiecare continent şi în adâncurile fiecărui ocean al planetei.

"Planeta Albastră II" îl are ca narator pe Sir David Attenborough, iar coloana sonoră este semnată de Hans Zimmer. Coloana sonoră a beneficiat şi de aportul trupei Radiohead, care a înregistrat o piesă special pentru "Planeta Albastra II" împreună cu Hans Zimmer.

"Planeta Albastră II" este o serie de 7 episoade a câte 60 de minute şi va fi difuzată în România de BBC Earth.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici