Amorphis revine în România - VIDEO

Trupa finlandeză Amorphis revine în România, urmând să susţină, pe 29 octombrie, un concert la Hala de Muzică din Bucureşti, inclus în turneul de promovare a celui mai recent album - "Skyforger", informează organizatorii evenimentului, ARTmania.

46 afișări
Imaginea articolului Amorphis revine în România - VIDEO

Amorphis revine în România (Imagine: Mediafax Foto)

Biletele pentru concert au preţul de 85 de lei (cumpărate în avans) şi 95 de lei în seara evenimentului.

Acestea sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi Germanos, precum şi online, pe ticketpoint.ro, myticket.ro şi eventim.ro.

După succesul datorat noului solist vocal Tomi Jousten şi albumului "Eclipse", din 2006, Amorphis a reînceput căutările în Kalevala, sursa de inspiraţie a trupei, şi a creat o nouă poveste.

Skyforger» este puternic şi omogen. Fără nicio îndoială, el este cel mai muzical disc înregistrat până acum", a declarat chitaristul Esa Holopainen.

Înfiinţată în Helsinki, în 1990, Amorphis a evoluat constant. S-a remarcat în 1994, cu materialul discografic "Tales From The Thousand Lakes".

Au urmat apoi albume precum "Elegy" (1996), "Tuonela"(1999), "Am Universum" (2001) sau "Far From The Sun" (2003).

În 2004, Paul Koskien a decis să părăsească trupa din motive personale, lăsând trupa cu dificila sarcină de a găsi o nouă imagine şi voce.Tomi Jousten, din trupa Sinisthra, s-a dovedit a fi alegerea perfectă.

Noul album, "Eclipse", a primit critici pozitive şi, împreună cu piesa "House of Sleep", a ajuns pe primul loc în topurile finlandeze, pentru prima dată în istoria formaţiei.

Succesorul lui "Eclipse" a fost lansat în august 2007 - "Silent Waters". În noiembrie 2008, Amorphis s-a retras în studio pentru înregistrarea celui de-al nouălea album, "Skyforger".

Amorphis a mai concertat, în 2006, la ARTmania, în Sibiu, iar în 2008, la Romexpo, alături de Haggard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici