Amy Winehouse atacă un al treilea fan (Video)

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a atacat, pentru a treia oară pe parcursul ultimelor două săptămâni, un fan, într-un club londonez, sâmbătă noaptea.

25 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse atacă un al treilea fan (Video)

Amy Winehouse atacă un al treilea fan (Imagine: www.entertainmentwise.com)

Fanul atacat, Wayne Lindsay, a declarat că era în spatele cântăreţei când aceasta s-a întors şi l-a lovit de trei ori, informează entertainmentwise.com.

"Nu a existat niciun motiv pentru care să îi sară ţandăra. Dar, clar, ea considera că am făcut ceva. Era sălbatică. A cedat. Parcă avea voci în cap", a declarat Lindsay, pentru Daily Mail.

La câteva ore după acest incident, Winehouse a atacat un fan în faţa casei sale, în timp ce acesta încerca să îi facă vedetei o fotografie.

"Amy a fost ciupită de fund şi l-a acuzat pe respectivul fan că îi face poze. S-a enervat şi l-a îmbrâncit", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Este pentru a treia când Winehouse atacă un fan. Weekend-ul trecut, ea a lovit un fan care a tras-o de păr, în timpul festivalului de la Glastonbury.

În ultimul an, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci distincţii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional. De asemenea, cântăreaţa a primit trei premii Ivor Novello, care recompensează excelenţa în compoziţia muzicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici