Amy Winehouse, interesată de cultul scientologic

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a oferit din nou motive de îngrijorare rudelor şi prietenilor, după ce a început să manifeste un interes deosebit de mare pentru cultul scientologic, informează showbizspy.com.

89 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, interesată de cultul scientologic

Amy Winehouse, interesată de cultul scientologic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa pare interesată să afle cât mai mult lucruri despre acest cult controversat, de când a reluat relaţia cu fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, un adept al scientologiei.

"Imediat după ce Amy a aflat că Blake face parte din cultul scientologic, a dorit să afle cât mai multe lucruri despre asta. Ea idolatrizează viziunea lui despre viaţă", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic Daily Star.

"Amy crede tot ce spune Blake, iar acest lucru reprezintă un motiv de îngrijorare pentru apropiaţii ei. Tatăl ei, Mitch, se va înfuria foarte tare, deoarece ei sunt evrei şi sunt mândri de ascendenţa lor. Chiar dacă nu sunt evrei practicanţi, Mitch doreşte să continue tradiţia familiei", a adăugat aceeaşi sursă.

Cultul scientologic, promovat din plin de staruri precum Tom Cruise şi John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici