Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la Londra

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la Londra, care urma să aibă loc la Sheperd's Bush Empire, pe 31 mai, informează nme.com.

41 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la Londra

Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la Londra (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Nici purtătorul de cuvânt al artistei britanice, nici organizatorii acestui eveniment nu au făcut public motivul care a stat la baza anulării concertului, până la ora difuzării acestei informaţii.

Acest concert, organizat cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a casei de discuri Island Records, era considerat de presa britanică ca fiind "adevăratul concert de revenire" pe scenă a cântăreţei Amy Winehouse, după numeroasele probleme din viaţa personalã cu care artista s-a confruntat în ultimii doi ani.

Cu toate acestea, Amy Winehouse a urcat deja pe scenă în 2009, la începutul lunii mai, în cadrul Festivalului de jazz din St. Lucia, din Caraibe, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a anului. Concertul susţinut de Amy Winehouse în St. Lucia a fost întrerupt la jumătatea lui, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Organizatorii concertului din Londra au anunţat că vor returna contravaloarea biletelor vândute, la punctele de unde acestea au fost achiziţionate.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

În ultimii doi ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile, în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici