Amy Winehouse, votată vedeta cu cel mai urât ten

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost votată vedeta cu cel mai urât ten, într-un sondaj realizat, pe un număr de 3.000 de persoane din Marea Britanie, de o companie de cosmetice.

230 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, votată vedeta cu cel mai urât ten

Amy Winehouse, votată vedeta cu cel mai urât ten

Turbulenta artistă în vârstă de 24 de ani, care în mod frecvent apare în fotografii cu tenul plin de iritaţii, acoperit de cruste şi pete, este urmată în top, realizat de o companie de produse farmaceutice din Marea Britanie, de Victoria Beckham, în vârstă de 34 de ani. Fosta membră a trupei Spice Girls nu a reuşit încă să scape de problema coşurilor, informează femalefirst.co.uk.

De asemenea, actriţa Cameron Diaz - care a recunoscut că suferă de acnee - s-a clasat în top pe locul al treilea, aceasta fiind urmată de fotomodelul britanic Jordan, care de cele mai multe ori este surprinsă purtând un machiaj foarte puternic.

Cântăreaţa Britney Spears s-a situat pe locul al cincilea în topul vedetelor cu cel mai urât ten.

Pe de altă parte, britanicii au considerat că prezentatoarea de televiziune Myleen Klass este vedeta cu cea mai frumoasă piele, aceasta fiind urmată în top de actriţa galeză Catherine Zeta-Jones (38 de ani) şi de cântăreaţa australiană Kylie Minogue (40), pe locurile al doilea şi, respectiv, al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici