Ana Maria Brânză, campioană mondială la scrimă, intră în lumea Disney în noul film „Mica Sirenă”

  • Ana Maria Brânză va face un pas din lumea sportului către lumea Disney într-un nou film ce marchează 100 de ani de magie Disney.
  • Sportiva va împrumuta vocea personajului Perla, o sirenă populară din Regatul Atlantidei, în versiunea dublată în limba română a filmului live-action ,,Mica Sirenă”.
931 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, campioană mondială la scrimă, intră în lumea Disney în noul film „Mica Sirenă”

Varianta dublată în limba română a celebrei ecranizări live-action Mica Sirenă, de la Walt Disney Pictures aduce publicului român de pretutindeni o surpriză cu notă aleasă, astfel renumita sportivă-scrimeră cunoscută în întreaga lume, Ana Maria Brânză îi împrumută din agilitatea şi tenacitatea sa desăvârşită unui personaj ales, sirena Perla, o sirenă populară în Regatul Atlanticii care captează atenţia prin felul ei unic de a fi!

Despre Ana Maria Brânză

Ana Maria Brânză este una dintre cele mai celebre sportive ale tuturor timpurilor din România, de asemenea autoare, speaker motivational şi imaginea unor produse de profil.

Scrimera a fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing şi 2020 de la Tokyo , campioană olimpică distinsă cu aur pe echipe la ediţie din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială (2019 la individual şi 2010 şi 2011 pe echipe) şi de şapte ori campioană europeană (2013 la individual şi 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 şi 2015 pe echipe). A câştigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială şi a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, 2012–13, 2019–20 şi 2020–21.

Despre Walt Disney Pictures

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum, platforma sa de streaming- Disney + şi grupul său media interactiv.

Trailerul filmului 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici