Andi Moisescu şi-a petrecut vacanţa în Germania - FOTO

Andi Moisescu, unul dintre juraţii emisiunii "Românii au talent", ce va fi difuzată de Pro TV, şi-a petrecut vacanţa alături de soţia sa, Olivia, şi de cei doi copii ai lor, David şi Luca, în resortul bio din Germania în care au fost şi anul trecut.

615 afișări
Imaginea articolului Andi Moisescu şi-a petrecut vacanţa în Germania - FOTO

Andi Moisescu şi-a petrecut vacanţa în Germania

"Am avut parte de o nouă evadare, de o săptămână, în pădurile atât de primitoare din Bavaria, într-un cadru perfect, 100% natural, decupat parcă din basm", a declarat Andi Moisescu.

Pentru cei mici a fost cu adevărat o vacanţă de neuitat, deoarece au testat în premieră lucruri noi. Luca, mezinul familiei, a călărit pentru prima dată un ponei şi tot el a descoperit un nou sinonim pentru îngheţată: Danke schön. "A descoperit cuvântul magic care l-a convins pe bucătar să-i dea îngheţata, fără să fim noi de faţă. De fapt, de atunci e convins că aşa se spune la îngheţată în limba germană", povesteşte amuzat Andi.

Şi David a avut parte de aventură, el devenind pirat alături de ceilalţi copii din resort, şi fiind hotărât să rămână definitiv în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici