Andra îşi lansează, luni, la "Happy Hour", cel mai nou videoclip - "Inevitabil va fi bine"

Andra îşi lansează, luni, de la ora 17:30, la emisiunea "Happy Hour", cel mai nou videoclip - "Inevitabil va fi bine" -, single care dă şi titlul albumului pe care cântăreaţa îl va lansa în luna mai, informează Pro TV.

3883 afișări
Imaginea articolului Andra îşi lansează, luni, la "Happy Hour", cel mai nou videoclip - "Inevitabil va fi bine"

Andra (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Săptămâna debutează cu cântec la "Happy Hour". Andra, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului şi jurat în show-ul "Românii au talent" de la Pro TV, îşi va lansa cel mai nou videoclip în ediţia de luni a emisiunii "Happy Hour".

Videoclipul "Inevitabil va fi bine", single-ul care dă şi titlul albumului care va fi lansat în luna mai, se bucură de prezenţa câtorva prieteni renumiţi ai artistei, printre ei numărându-se şi Smiley, Marius Moga, CRBL, Delia, Connect-R, Mihai şi Sorin de la trupa Akcent şi Veveriţele de la formaţia RedBlonde.

Andra va dezvălui la "Happy Hour" şi câteva dintre cele mai interesante experienţe din timpul filmărilor pentru noul său videoclip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici