Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit religios (Video si Galerie Foto)

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, şi Andra s-au căsătorit religios, sâmbătă seară, la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, în prezenţa a aproximativ patru sute de persoane.

18743 afișări
Imaginea articolului Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit religios (Video si Galerie Foto)

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit religios (Imagine: Mediafax Foto)

Andra şi Cătălin şi-au petrecut ziua de sâmbătă la locuinţa din Târgu-Jiu a mirelui, fără a se întâlni faţă în faţă, Cătălin dorind să respecte tradiţia ca în ziua nunţii să nu-şi întâlnească mireasa până la altar.

În jurul orei 18.00, Andra a ieşit din casa socrilor, însoţită de naşul său, fiind ovaţionată de circa 200 de persoane adunate în faţa casei de la blocurile din jur. Andra s-a declarat foarte emoţionată şi le-a mulţumit celor prezenţi. Ea s-a prins într-o horă cu o parte din cei prezenţi, printre care compozitorul Marius Moga, pe ritmurile melodiei "Ia-ţi mireasă ziua bună", interpretată de solista de muzică populară Niculina Stoican.

Mirii s-au urcat în maşini separate şi au mers la biserica situată pe Calea Eroilor, unde se află operele lui Constantin Brâncuşi. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de patru preoţi, în frunte cu protopopul de Târgu-Jiu Vasile Vlădoiu.

Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră, în lăcaşul de cult fiind prezente rudele celor doi miri, precum şi invitaţi ai acestora, printre care Adriana Bahmuţean şi Silviu Prigoană, Iulia Vântur şi Marius Moga, Cove.

Andra a avut o rochie albă lungă foarte decoltată, cu trenă şi a purtat voal, având părul lăsat pe umeri, în timp ce Cătălin a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion negru, la fel ca şi fratele său, Andrei.

După ceremonia religioasă, cei doi miri au fost aşteptaţi în faţa bisericii de câteva sute de persoane, alte câteva sute aşteptându-i, la ora transmiterii acestei ştiri, la Poarta Sărutului, unde Andra şi Cătălin Măruţă merg pentru a face fotografii. De aici, ce doi miri vor plece spre o insuliţă de pe râul Jiu, unde va avea loc o petrecere la care sunt aşteptate aproximatriv 800 de persoane.

Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august, la Primăria sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici