Andra şi Cătălin Măruţă vor fi părinţi

Andra, soţia prezentatorului emisiunii "Happy Hour", Cătălin Măruţă, este însărcinată, iar în prima parte a anului viitor cei doi vor deveni părinţi, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.

148 afișări
Imaginea articolului Andra şi Cătălin Măruţă vor fi părinţi

Andra şi Cătălin Măruţă vor fi părinţi

"Da, e adevărat, Andra e însărcinată în aproape patru luni", confirmă Cătălin Măruţă vestea cea bună.

"Au trecut doi ani de când ne-am căsătorit şi vara aceasta ne-am pus serios problema să devenim părinţi. Şi iată că dorinţa ni s-a îndeplinit", a mai spus vedeta Pro TV.

Astfel, la doi ani de la nuntă, Andra şi Măruţă îşi văd visul împlinit şi se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor: venirea pe lume a primului lor copil. Deşi nu ştiu încă dacă vor avea fetiţă sau băiat, bucuria viitorilor părinţi este fără margini, iar cei doi spun că lucrul cel mai important este ca micuţul să fie sănătos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici