Andreea Bănică, DJ Sava şi Direcţia 5, nominalizaţi la premiile Balkan Music

Cântăreaţa Andreea Bănică, DJ Sava şi trupa Direcţia 5 sunt nominalizaţi la premiile Balkan Music, care vor fi decernate pe 4 iunie, la Sofia, în Bulgaria, informează un comunicat.

172 afișări
Imaginea articolului Andreea Bănică, DJ Sava şi Direcţia 5, nominalizaţi la premiile Balkan Music

Andreea Bănică, DJ Sava şi Direcţia 5, nominalizaţi la premiile Balkan Music (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Iubită de fanii muzicii dance din sud-estul Europei, Andreea Bănică este nominalizată la Balkan Music Awards cu hitul "Love In Brazil", la două categorii - "cel mai bun videoclip din Balcani pe 2010" şi "cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2010". Andreea are şanse mari să plece acasă cu unul dintre trofee, având în vedere că, anul trecut, "Samba" a fost desemnată cea mai difuzată piesă în Bulgaria, iar în urma turneului susţinut în cele mai importante oraşe din ţara vecină, artista a câştigat o mulţime de admiratori.

La categoria "cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2010" este nominalizat şi DJ Sava, cu hitul "I Like (The Trumpet)". Piesa s-a numărat printre hiturile absolute ale verii trecute şi, timp de 13 săptămâni, a fost numărul 1 în topul difuzărilor autohtone, conform Media Forest.

Supriza din acest an este nominalizarea primită de trupa Direcţia 5, la categoria "cel mai bun grup din Balcani pe 2010". Chiar dacă o mare parte dintre piesele trupei au versuri în limba română, se poate ca publicul din Balcani să fie atras de ritmul pop-rock promovat de Direcţia 5.

Publicul îşi poate vota favoriţii la Balkan Music Awards 2011 până pe data de 8 aprilie, pe site-ul balkanmuzicawards.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici