Angelina Jolie a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan

Actriţa americană Angelina Jolie a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan, cerându-le fanilor ei să se implice în campaniile de strângere de fonduri în favoarea sinistraţilor, informează contactmusic.com.

25 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan

Angelina Jolie a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană, ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, le-a cerut atât celorlalte vedete americane, cât şi fanilor ei să se implice în mod activ în campaniile de strângere de fonduri în favoarea persoanelor din Pakistan ale căror vieţi au fost profund afectate de inundaţiile masive ce au devastat această ţară în luna iulie.

Din cauza bilanţului victimelor ajuns deja la peste 2.000 de morţi şi a pericolului de izbucnire a unor epidemii în zonele afectate, cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt a decis să facă această donaţie pentru a stimula acţiunile de ajutorare a sinistraţilor.

De când a devenit ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, în 2001, Angelina Jolie a vizitat câteva zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan.

Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, actorul american Brad Pitt, susţin şi numeroase alte proiecte umanitare, ei donând, la începutul acestui an, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici