Angelina Jolie ar putea să o interpreteze pe Nigella Lawson într-un film biografic

Actriţa Angelina Jolie ar putea juca rolul principal într-un film biografic dedicat maestrului bucătar Nigella Lawson, care a devenit celebră graţie unei emisiuni TV cu specific culinar.

408 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie ar putea să o interpreteze pe Nigella Lawson într-un film biografic

Nigella Lawson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului The Sun, Angelina Jolie a fost deja contactată de producători, care i-au oferit rolul principal într-un film despre viaţa vedetei britanice, informează contactmusic.com.

"Angie intenţionează să îşi ia mult timp liber anul viitor, însă acest rol este foarte tentant", a spus o sursă.

"A fost îngrozită, ca toată lumea, de drama prin care a trecut Nigella în ultimele luni şi consideră că aceasta este o femeie remarcabilă. Povestea vieţii ei are tot ce-i trebuie - iar Angelina este interesată de ea", a adăugat aceeaşi sursă.

Nigella Lawson a avut parte de un an 2013 foarte turbulent, divorţând de soţul ei, magnatul Charles Saatchi, după apariţia în presa britanică a unor fotografii care îl prezintă pe acesta în timp ce o strângea de gât pe partenera sa de viaţă, pe terasa unui restaurant londonez.

Apoi, Nigella a trecut printr-un foarte dureros proces împotriva fostelor sale colaboratoare Elisabeta şi Francesca Grillo, achitate de acuzaţia de fraudă, în decembrie. În timpul acelui proces, Nigella Lawson a fost nevoită să recunoască în mod public că a consumat în urmă cu câţiva ani cocaină şi marijuana.

Fiica fostului ministru de Finanţe britanic Nigel Lawson, Nigella Lawson este foarte cunoscută în Marea Britanie pentru emisiunile sale cu specific culinar şi pentru cărţile de reţete pe care le-a publicat.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din filmul "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda". Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici