Angelina Jolie, de nerecunoscut: O filmare cu actriţa din perioada în care era dependentă de heroină, făcută publică în premieră - VIDEO

O înregistrare video din anii '90 o arată în premieră pe Angelina Jolie în perioada în care era dependentă de heroină, filmată de dealerul ei de droguri în timp ce vorbea la telefon, ieşind în evidenţă ochii ei roşii, braţele atrofiate şi zgâriate.

21950 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, de nerecunoscut: O filmare cu actriţa din perioada în care era dependentă de heroină, făcută publică în premieră - VIDEO

Angelina Jolie (Imagine: captură video)

În filmare, Angelina Jolie se plimbă dintr-o parte în alta a camerei în timp ce vorbeşte la telefon, cel mai probabil cu tatăl ei, scrie dailymail.co.uk.

Dealerul de droguri Franklin Meyer, condamnat deja de lege, susţine că a înregistrat materialul de 16 minute cu permisiunea lui Jolie, în 1999, după ce ea îl chemase la reşedinţa ei din Manhattan pentru o nouă doză de heroină şi cocaină.

Apartamentul în care se află actriţa din "Maleficent" pare dezordonat şi plin de pungi de gunoi şi doze de suc aruncate pe podea şi pe masă.

Potrivit lui Meyer, Jolie a fost clienta lui pentru mai mulţi ani. "Îi vindeam heroină şi cocaină. Într-o zi m-a sunat şi mi-a spus să trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri", a declarat el pentru The National Enquirer, publicaţia în care a apărut videoclipul pentru prima oară.

"În perioada aceea tocmai îmi cumpărasem o cameră video şi am hotărât să o iau cu mine. Când am ajuns, i-am dat drogurile şi apoi mi-a dat banii", a mai spus Meyer, adăugând că a continuat să o filmeze pe actriţă în timp ce tatăl ei, starul de la Hollywood Jon Voight, a sunat-o şi cei doi au început să discute despre fratele ei, James, şi mama sa moartă, Marcheline Bertrand. Filmarea în sine, totuşi, nu oferă niciun indiciu despre persoana de la celălalt capăt al firului.

"Chestia e, ştii, e ideea că încerci să faci rost de o casă sau de spaţiu pentru toată lumea. Nu e, pur şi simplu nu e necesar", se distinge din spusele Angelinei Jolie. Deşi partenerul de discuţie este greu de identificat, se poate înţelege că subiectul este unul despre familia actriţiei: "Am spus odată, cum ar fi să nu mai muncesc? Iar ea îmi spune să mă relaxez, ştii. Iar eu am spus, şi dacă nu lucrez pentru tine, cum ar fi să nu fac atât de mulţi bani? Iar tu stai într-un apartament până fac eu mai mulţi bani ca să iei tu o casă mai mare. Dacă mi se întâmplă ceva?"

"Ştii, nu vreau ca asta să ne strice relaţia", adaugă actriţa în filmare.

În acelaşi interviu, Meyer susţine că o vedea pe Jolie o dată sau de trei ori pe săptămână, când se afla ea în oraş, cei doi întâlnindu-se în apartamentul ei sau la hotel. De fiecare dată, Jolie cheltuia aproximativ 100 de dolari pe heroină sau cocaină.

Potrivit bărbatului, Jolie lua drogurile în faţa lui: "Nu părea să conteze pentru ea cine era acolo". Odată, spune el, luase cocaină înaintea unui interviu la televiziune în care a promovat filmul "Girl, Interrupted" (1999), pentru care a primit un Oscar.

Actriţa, care la vremea aceea ieşea cu Billy Bob Thornton, viitorul ei soţ, era de asemenea foarte extrovertă în privinţa vieţii ei sexuale, a îndemânării lui Thornton şi a preferinţei ei pentru sado-masochism şi dorinţe lesbiene.

În 2011, Angelina Jolie a făcut aluzii la trecutul său întunecat într-un interviu pentru emisiunea 60 Minutes a postului CBS: "Am trecut prin perioade mai grele, mai întunecate şi am supravieţuit. Nu am murit de tânără, deci sunt foarte norocoasă. Sunt alţi artişti şi oameni care nu au supravieţuit unor anumite lucruri".

"Cred că oamenii îşi pot imagina că am făcut cele mai periculoase şi mai rele lucruri", a mai spus ea atunci. "Din multe motive nu ar trebui să mă aflu aici. Te gândeşti la acele prea multe dăţi în care ai fost aproape de prea multe lucruri periculoase, prea multe riscuri asumate până la un punct".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici