Angelina Jolie, drogată în timpul unei emisiuni TV? - VIDEO

Un bărbat care susţine că este traficantul de droguri de la care cumpăra Angelina Jolie cocaină declară că actriţa era drogată într-un interviu TV din anul 2000, informează dailymail.co.uk.

170 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, drogată în timpul unei emisiuni TV? - VIDEO

Angelina Jolie, drogată în timpul unei emisiuni TV? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit lui Franklin Meyer, vedeta care avea pe atunci 25 de ani l-a vizitat înainte şi după emisiunea cu Charlie Rose pentru a cumpăra cocaină, a declarat acesta pentru publicaţia Life&Style. Traficantul spune că Angelina Jolie cheltuia aproximativ 100 de dolari de fiecare dată când îşi procura droguri.

În timpul interviului, actriţa vorbeşte despre cât de greu i-a fost să se delimiteze de personajele dependente de droguri pe care le-a jucat în "Gia" şi "Girl Interupted". "Mi-au devenit prietene şi erau o parte din mine", a declarat Angelina.

Într-un interviu din anul 1998 Jolie declara "Am luat toate drogurile posibile: cocaină, heroină, ecstasy, LSD. Marijuana a avut cel mai neplăcut efect asupra mea. Râdeam fără motiv şi mă simţeam prostuţă. Urăsc să mă simt aşa. "

Actriţa povesteşte în acelaşi interviu şi despre o experienţă pe care a avut-o după ce a consumat LSD: "Îmi amintesc când am mers la Disneyland după ce am luat LSD. L-am văzut pe Mickey Mouse ca un bărbat de vârsta a doua, scund, în costum şi care îşi urăşte viaţa. Drogurile acestea sunt foarte periculoase dacă le iei într-o stare de spirit negativă. Am renunţat la ele acum mult timp."

Angelina Jolie se află în prezent împreună cu familia sa în Ungaria, Budapesta unde regizează un film despre o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992-1995).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici