Angelina Jolie, escrocată cu 2.000 de euro, la Budapesta

Un bărbat a escrocat-o pe Angelina Jolie cu suma de 2.000 de euro, închiriind echipei de filmare a actriţei imobilul din Budapesta unde era paznic, fără să îi informeze pe proprietarii clădirii, a declarat unul dintre aceştia.

50 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, escrocată cu 2.000 de euro, la Budapesta

Angelina Jolie, escrocată cu 2.000 de euro, la Budapesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Partenerul meu de afaceri mi-a telefonat şi m-a întrebat dacă ştiam că în clădirea noastră se turnează un film", a declarat unul dintre proprietarii acelui imobil din Budapesta, aflat într-o stare precară de conservare.

"Nu vei ghici niciodată: este vorba de Angelina Jolie! Mai mult, paznicul a fost acela care a închiriat clădirea pentru o săptămână, contra sumei de 2.000 de euro, fără să ne prevină. A crezut că nu vom afla despre filmare, deoarece noi mergem foarte rar acolo", a adăugat proprietarul, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Actriţa Angelina Jolie, care îşi face debutul în calitate de regizoare, filmează la Budapesta câteva scene dintr-un lungmetraj a cărui acţiune se desfăşoară la Sarajevo.

Echipa se va muta apoi în Bosnia, unde celebra actriţă a întâmpinat dificultăţi în obţinerea autorizaţiei de filmare, aceasta fiindu-i mai întâi acordată, apoi anulată şi din nou acordată.

Filmul prezintă, potrivit sinopsisului oficial, povestea de dragoste dintre un soldat sârb şi o femeie musulmană, la începutul războiului din Bosnia (1992-1995) şi felul în care conflictul le-a influenţat relaţia.

Angelina Jolie, care nu joacă în acest film, dar este regizoarea, scenarista şi producătoarea peliculei, a închiriat o vilă într-un cartier rezidenţial din Budapesta. Partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt, o însoţeşte pe celebra actriţă în Ungaria, împreună cu patru dintre cei şase copii ai cuplului, care frecventează cursurile grădiniţei şi şcolii franceze din Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici