Angelina Jolie le asigură copiilor ei "o educaţie complexă despre lume" - GALERIE FOTO şi VIDEO

Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii foarte mici, însă aceştia sunt deja conştienţi de unele dintre problemele grave cu care se confruntă societatea actuală, a declarat actriţa americană într-un interviu acordat jurnalistului Anderson Cooper de la CNN, relatează accesshollywood.com.

118 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie le asigură copiilor ei "o educaţie complexă despre lume" - GALERIE FOTO şi VIDEO

Angelina Jolie le asigură copiilor ei "o educaţie complexă despre lume" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

"Unii dintre copiii mei provin din ţări care s-au confruntat cu conflicte", a declarat actriţa în emisiunea "AC360" de pe postul CNN.

"De obicei, le explic faptul că există alte familii în această lume care nu sunt la fel de norocoase ca a noastră şi că anumiţi copii şi mămicile lor trăiesc în alte ţări care nu sunt deloc sigure. Le spun că este foarte important ca noi toţi să facem tot ce putem şi să mergem în acele locuri şi să înţelegem ce s-a întâmplat", a spus actriţa.

Jolie speră ca numeroasele vizite pe care familia ei le face în ţările cu probleme să le asigure copiilor săi o educaţie complexă în ceea ce priveşte lucrurile care se petrec în lume.

"I-am crescut astfel, ei cred că acest lucru este ceva normal. Îi iau cu mine în cât mai multe ţări şi îi cresc oferindu-le o educaţie complexă despre lume", a explicat Angelina Jolie.

Jolie, ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, speră că aceste călătorii pe care le face în jurul lumii alături de copiii săi să îi facă pe aceştia să devină "oameni mai buni, pe măsură ce vor creşte".

Interviul acordat lui Anderson Cooper de Angelina Jolie s-a concentrat pe situaţia refugiaţilor din lumea întreagă, însă, la un moment dat, jurnalistul american a ieşit din tiparul acestei discuţii şi a întrebat-o pe celebra actriţă americană cum se descurcă cuplul Jolie-Pitt cu atât de multe zile de naştere în familie.

"Avem atât de mulţi copii, încât avem aniversări de-a lungul întregului an. E amuzant. Acum e şi mai amuzant, deoarece copiii sunt destul de mari ca să ne ajute să plănuim surprizele pentru zilele de naştere ale fraţilor lor mai mici. Zilele de naştere reprezintă pentru noi una dintre cele mai mari plăceri din viaţă", a explicat Angelina Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici