Angelina Jolie, mare admiratoare a cuplului princiar britanic

Actriţa americană Angelina Jolie este o mare admiratoare a prinţului William şi a soţiei acestuia Catherine şi a decis să expună în sufrageria castelului ei din Franţa o fotografie înrămată a cuplului princiar britanic, informează thesun.co.uk.

298 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, mare admiratoare a cuplului princiar britanic

Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană a ales să expună în sufrageria castelului pe care îl deţine cu partenerul ei de viaţă Brad Pitt, în localitatea Brignoles din sudul Franţei, un portret uriaş al cuplului princiar britanic. Potrivit tabloidului The Sun, actriţa s-a declarat impresionată de bunătatea şi sinceritatea de care dau dovadă prinţul William şi soţia acestuia Catherine.

Angelina Jolie, în vârstă de 36 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, intenţionează să realizeze şi un film despre viaţa actualei ducese de Cambridge.

"Angelina este fascinată de ea şi spune că are o aură minunată. Îi place cum arată şi îi place felul natural în care ea se poartă. A spus că ea (Catherine) şi William radiază bunătate şi sinceritate", a declarat o sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au privit la televizor alături de cei şase copii ai lor nunta cuplului princiar britanic, celebrată în aprilie 2011, la Londra. "Ei discută acum despre posibilitatea de a face un film despre viaţa lui Kate", a adăugat aceeaşi sursă.

Cuplul Jolie-Pitt a cumpărat castelul Miraval din apropiere de Brignoles, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi pădure. În prezent, la Miraval sunt în desfăşurare ample acţiuni de restaurare a castelului, care datează din secolul al XVII-lea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici