Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit?

Bat clopote de nuntă pentru Angelina Jolie şi Brad Pitt? Celebrul actor a fost fotografiat, în acest week-end, purtând un inel pe mâna dreapta, inel ce seamănă mai mult a... verighetă, informează www.tmz.com

47 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit?

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit? (Imagine: INFdaily.com)

Jurnaliştii de la www.tmz.com au făcut chiar o aluzie asupra acestei fotografii, insinuând că inelul seamănă mai mult a verighetă şi, deşi aceasta se poartă pe mâna stângă, celebrul cuplu de la Hollywood ne-a obişnuit cu excentrităţile pe care le face.

Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, au fost fotografiaţi împreună, duminică, la Veneţia, în timp ce se plimbau pe Canal Grande, alături de partenerul de viaţă al actriţei americane, Brad Pitt, şi de copiii lor, informează accesshollywood.com.

Familia Jolie-Pitt se află de câteva zile în Italia, deoarece Angelina Jolie va începe în scurt timp filmările pentru "The Tourist", un thriller în care va juca alături de Johnny Depp.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat în judecată tabloidul News of the World, pe care îl acuză de calomnie, deoarece săptămânalul britanic a publicat informaţii false despre relaţia lor, au anunţat, luni, avocaţii celor doi actori americani, informează Reuters.

Într-un articol publicat pe 24 ianuarie, News of the World îşi anunţa cititorii că despărţirea celor doi actori americani este iminentă şi că aceştia au căzut deja de acord asupra modului în care îşi vor împărţi averea şi dreptul de custodie asupra copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici