Anthony Hopkins a dat în judecată o companie de producţie

Actorul Anthony Hopkins, câştigător al unui premiu Oscar, a dat în judecată compania de producţie cinematografică Merchant Ivory Productions, pe care a acuzat-o de neplata serviciilor furnizate de el, prin compania sa, Samson Inc., informează eonline.com.

1 afișare
Imaginea articolului Anthony Hopkins a dat în judecată o companie de producţie

Anthony Hopkins a dat în judecată o companie de producţie

Merchant Ivory îi datorează lui Hopkins 750.000 de dolari pentru rolul pe care l-a jucat în filmul "The City of Your Final Destination", unde a apărut alături de Laura Linney şi Charlotte Gainsbourg. Scenariul filmului se bazează pe un roman de Peter Cameron şi va fi lansat pe marile ecrane anul viitor.

Hopkins a semnat contractul pentru acest film în octombrie 2006 şi urma să fie plătit pentru rolul său până la 10 ianuarie 2007, potrivit documentelor din dosar.

Actorul cere compensaţii de 750.000 de dolari, despăgubiri, dar şi returnarea onorariului pentru avocaţi şi plata cheltuielilor de judecată.

Hopkins a câştigat un premiu Oscar în 1992, pentru rolul canibalului Hannibal Lecter din "Tăcerea mieilor".

Următorul film în care joacă actorul este "Slipstream", un thriller psihologic al cărui scenariu şi regie sunt semnate tot de Hopkins şi care va fi lansat pe 26 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici