Apariţie ciudată: Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prinţesei Diana

Prezentatorul TV australian David Campbell a dezvăluit de curând că fiul lui, Billy, se consideră reîncarnarea Prinţesei Diana de 2 ani.

19589 afișări
Imaginea articolului Apariţie ciudată: Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prinţesei Diana

Tatăl de 45 de ani a dezvăluit ciudata poveste în Stellar Magazine, şi şi-a descris textul drept cea mai „ciudată” chestie pe care a scris-o, relatează Daily Star.

Relatarea lui începe cu menţionarea primelor momente în care fiul lui a vorbit despre Prinţesa Diana atunci când avea 2 ani şi găsise o fotografie cu ea. Când i-a arătat-o tatălui, Billy i-a spus: „Uite, sunt eu când eram prinţesă”.

„Totul a început când cineva i-a dat soţiei mele un card cu Lady Di pe el. Billy (în vârstă de 2 ani atunci) a arătat spre el şi a zis: Uite, sunt eu când eram prinţesă”.

Şi atunci, în ciuda faptului că nu ştia nimic despre familia regală, comentariile ciudate ale lui Billy au devenit încă şi mai neobişnuite atunci când a început să vorbească despre familia apropiată a Dianei.

Se pare că micuţul povestea familiei despre fratele lui John - fratele prinţesei Diana, John, a murit înainte ca aceasta să se nască - şi îi menţiona pe cei doi fii, Prinţul William şi Harry.

Însă, ce este şi mai ciudat este că băieţelul a început să descire Balmoral, reşedinţa pentru Crăciun a Reginei.

Întrând în jocul băieţelului şi neştiind ce să creadă, prezentatorul TV, s-a hotărât să încerce ceva mai neobişnuit.

„Lisa i-a arătat o altă fotografie cu Diana”, a scris David. Iar Billy a reacţionat imediat: „Asta sunt eu prinţesă. Şi într-o zi sinerele au sosit şi nu am mai fost”.

În încheierea relatării, David a scris: „Oare Billy va creşte şi nu îşi va aduce aminti niciodată despre asta? Ar putea fi cu adevărat reîncarnarea Prinţesei oamenilor?”.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici