Aproape 200 de staruri de cinema susţin o campanie pentru pace în Orientul Mijlociu

Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone şi Seth Rogen se numără printre cele 200 de staruri din industria de divertisment care au semnat o petiţie ce face parte dintr-o campanie pentru pace în Orientul Mijlociu.

157 afișări
Imaginea articolului Aproape 200 de staruri de cinema susţin o campanie pentru pace în Orientul Mijlociu

Aproape 200 de staruri de cinema susţin o campanie pentru pace în Orientul Mijlociu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentul, iniţiat de The Creative Community For Peace, semnat de numeroase vedete din toate ramurile industriei de divertisment, cere încheierea imediată a înfruntărilor violente dintre forţele militare israeliene şi trupele palestiene din Fâşia Gaza, informează contactmusic.com.

În această petiţie, starurile din muzică, film şi televiziune au cerut politicienilor să găsească o soluţie pentru a pune capăt acestui conflict armat.

"Noi, semnatarii acestei scrisori, suntem profund întristaţi de uriaşele pierderi de vieţi suferite de israelieni şi palestinieni în Gaza. Suntem îndureraţi de pierderile suferite de ambele tabere din conflict şi sperăm să fie găsită o soluţie care să aducă pacea în regiune. În timp ce reafirmăm cu tărie angajamentul nostru pentru pace şi dreptate, trebuie de asemenea să reafirmăm opoziţia noastră fermă faţă de ideologia urii şi a genocidului. Sprijinim cu toţii valorile democratice şi sperăm că puterea vindecătoare şi transformatoare a artelor va putea fi folosită pentru a construi poduri ale păcii", se afirmă în această petiţie.

Printre ceilalţi semnatari ai proclamaţiei se află şi alte nume mari de la Hollywood, precum Kelsey Grammer, Minnie Driver, Mayim Bialik şi Joel şi Benji Madden.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici