Aretha Franklin şi-a anulat toate concertele pentru următoarele şase luni

Cântăreaţa americană de muzică soul Aretha Franklin a anunţat, joi, că îşi anulează, la recomandările medicilor, toate concertele programate până în primăvara anului viitor.

15 afișări
Imaginea articolului Aretha Franklin şi-a anulat toate concertele pentru următoarele şase luni

Aretha Franklin şi-a anulat toate concertele pentru următoarele şase luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aretha Franklin, în vârstă de 68 de ani şi supranumită "Regina muzicii soul", şi-a anulat toate concertele şi toate apariţiile în public "la insistenţele" medicilor, până în mai 2011, a anunţat agentul de presă al artistei.

Acest anunţ a fost făcut la doar câteva zile după ce renumita artistă americană a părăsit un spital din Detroit, pe 30 octombrie, unde se internase din motive necunoscute.

"Cântăreaşa le cere scuze fanilor şi colegilor pentru anularea acestor concerte. Doamna Franklin se odihneşte la domiciliu, însă este foarte nerăbdătoare să plece din nou la drum pentru a cânta în faţa numeroşilor ei fani din lumea întreagă", se afirmă într-un comunicat de presă.

Printre concertele anulate se afla şi un show, programat pentru luna decembrie, la Detroit, unde diva americană urma să cânte cu fostul membru al grupului Temptations, Dennis Edwards, cu care cântăreaţa a fost logodită în tinereţe.

În august, Aretha Franklin şi-a anulat alte două concerte pe care urma să le susţină la New York, după ce a căzut în reşedinţa ei, fracturându-şi două coaste.

Aretha Franklin, supranumită "Regina muzicii soul", a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "Premiul Aretha".

În 1987, Aretha Franklin a devenit prima cântăreaţă inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2009, ea a cântat live la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte a SUA a lui Barack Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici