"Asura", cel mai scump film realizat vreodată în China, retras din cinematografe imediat după lansare | VIDEO

Lungmetrajul "Asura", considerat cea mai scumpă producţie chinezească realizată vreodată, a fost retras din cinematografele din China, după încasări modeste în weekendul premierei, potrivit bbc.com.

6131 afișări
Imaginea articolului "Asura", cel mai scump film realizat vreodată în China, retras din cinematografe imediat după lansare | VIDEO

"Asura", cel mai scump film chinezesc realizat vreodată, retras din cinematografe imediat după lansare | VIDEO

Epopeea fantasy "Asura", cel mai scump film realizat vreodată în China, a generat încasări de 50 de milioane de yuani (7,4 milioane de dolari) în weekendul premierei.

Superproducţia care a costat 750 de milioane de yuani (aproximativ 112 milioane de dolari) foloseşte elemente din mitologia chineză şi are o distribuţie compusă din actori cunoscuţi, beneficiind şi de efecte speciale spectaculoase. Producătorii se pare că au de gând să refacă filmul pentru o nouă lansare.

Mai multe companii de producţie din China (Alibaba Pictures, Zhenjian Film Studio şi Ningxia Film Group) au colaborat pentru a aduce pe marele ecran povestea unui păstor care protejează Pământul.

În ciuda promovării entuziaste în presa de stat, pelicula descrisă de China Daily drept "cea mai anticipată superproducţie de pe piaţa de vară din China", nu i-a convins pe spectatori, primind 1,5 din 5 stele pe site-ul dedicat Douban.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici