Au mai rămas 100 de abonamente pentru B'estfest (video)

Au mai rămas doar 100 de abonamente disponibile pentru cele trei zile de B'estfest - 4, 5 şi 6 iulie -, din cele 5.000 puse în vânzare, acestea putând fi procurate numai online, pe www.myticket.ro.

10 afișări
Imaginea articolului Au mai rămas 100 de abonamente pentru B'estfest (video)

Au mai rămas 100 de abonamente pentru B'estfest

Abonamentele sunt valabile pe fiecare zi a festivalului (4, 5 şi 6 iulie), costă 240 de lei şi sunt disponibile doar în pre-sale, la intrarea în spaţiul de festival putând fi procurate numai bilete de o zi.

Produs de Emag!c Entertainment, B'estfest va avea loc în aer liber, la Romexpo, în zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie - Aftershock.

Line-up-ul festivalului cuprinde nume precum Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 şi Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers şi Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko) şi Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss (11 iulie).

Biletele VIP pentru B'estfest sunt valabile numai pentru o singură zi de festival (4, 5 sau 6 iulie), costă 350 de lei şi sunt disponibile în număr limitat, la magazinele Diverta, si online, pe www.myticket.ro. Un bilet VIP asigură un loc în tribuna VIP, servicii de catering, precum şi trei jetoane pentru achiziţionarea de bături sau mâncare din perimetrul festivalului. De asemenea, pentru fiecare două bilete VIP achiziţionate, cumpărătorul primeşte şi un permis de parcare VIP.

Pentru B'estfest Aftershock (11 iulie), biletele VIP sunt tot în număr limitat, acestea putand fi achiziţionate la preţuri diferite, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă: 185 lei, 135 lei sau 115 lei. Biletele VIP pentru Aftershock asigură cumpărătorului doar locul în tribună şi cele trei jetoane.


Toate categoriile de bilete pentru B'estfest şi Aftershock, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie şi 75 de lei pentru 11 iulie), precum şi biletele VIP sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi online, pe www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici