Augustin Viziru se căsătoreşte

Augustin Viziru, interpretul lui Armando din telenovela "Regina", difuzată de Acasă TV de luni până joi, de la ora 20.30, a declarat că vrea să se căsătorească anul acesta, mărturisind că plănuieşte să facă şi un copil.

214 afișări
Imaginea articolului Augustin Viziru se căsătoreşte

Augustin Viziru se căsătoreşte (Imagine: AcasaTv)

Augustin Viziru şi iubita sa, Oana Mareş, s-au cunoscut de Ziua Îndrăgostiţilor, în urmă cu 9 ani.

"Ne-am cunoscut într-un restaurant. Treceam unul pe lângă celălalt şi, când ne-am văzut, ni s-au intersectat privirile, ne-am oprit şi ne uitam blocaţi unul la altul. M-au impresionat foarte mult ochii ei. Atunci s-a întâmplat totul, a fost dragoste la prima vedere", povesteşte Augustin.

Luna viitoare, pe 14 februarie, cei doi împlinesc 9 ani de când formează un cuplu.

"Locuim împreună de când ne-am cunoscut şi ne gândeam de ceva vreme să facem pasul acesta. Şi nu numai. Vrem să facem şi un copil cât mai repede. Dar, în «ordinea creştinească» a evenimentelor, mai întâi o să ne căsătorim. Nunta o să o facem la vară, iar copilul sper să apară şi el tot anul acesta, pentru că ni-l dorim foarte mult", adaugă interpretul lui Armando.

Augustin şi Oana, alături de Lucian Viziru, au fost prezenţi, miercuri, în platoul emisiunii "Poveştiri de noapte", unde au povestit despre nuntă. "De când sunt cu Oana simt că am mai multă forţă, m-am maturizat, sunt mai responsabil. Ne iubim foarte mult şi simţim amândoi că suntem făcuţi unul pentru celălalt", a subliniat Augustin Viziru. Iar Lucian Viziru, în calitate de frate mai mare, a precizat că va fi alături de viitorii miri şi îi va susţine la fiecare pas.

Fanii pot afla mai multe detalii despre relaţia lui Augustin Viziru cu Oana şi planurile lor de nuntă într-un interviu în exclusivitate pe www.acasatv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici