Austria: Escapada a doi lemuri s-a încheiat în barul unui hotel

Doi lemuri, care au evadat duminică din gradina zoologică din Salzbourg, au fost capturaţi joi, de îngrijitorii lor, în barul unui hotel dintr-un oraş vecin, informează, vineri, presa austriacă.

122 afișări
Imaginea articolului Austria: Escapada a doi lemuri s-a încheiat în barul unui hotel

Austria: Escapada a doi lemuri s-a încheiat în barul unui hotel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Animalele, doi tineri masculi de doi ani, cel mai probabil în căutarea de femele, au părăsit duminică după-amiază grădina zoologică, unde beneficiau de o oarecare libertate de mişcare în zona dedicată Africii.

În patru zile de escapadă, ei au parcurs 25 de kilometri, petrecând ziua dormind în copaci şi noaptea exploarând oraşul.

Joi dimineaţă, probabil obosiţi de aventura lor, lemurii au intrat în restaurantul unui hotel din Wals, într-o suburbie a Salzbourgului.

Angajaţii i-au atras cu fructe în bar, înainte de a închide ferestrele şi de a anunţa reprezentanţii grădinii zoologice, care a trimis îngrijitorii să-i recupereze.

Personalul de la Zoo a dat asigurări că au ştiut tot timpul unde sunt animalele, în special datorită numeroaselor apeluri primite, dar nu a vorbit despre acest lucru pentru a nu declanşa "o vânătoare de lemuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici