Autoritatea de Supraveghere Financiară este mai aproape de public: şi-a făcut conturi pe Instagram, Twitter şi Tik-Tok

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunţă că şi-a deschis propriile conturi pe reţelele de socializare Instagram, Twitter şi Tik-Tok, după ce anul trecut a lansat, împreună cu Institutul de Studii Financiare, site-ul studiifinanciare.ro, informează Ziarul Financiar.

264 afișări
Imaginea articolului Autoritatea de Supraveghere Financiară este mai aproape de public: şi-a făcut conturi pe Instagram, Twitter şi Tik-Tok

Sursa foto: Facebook / Autoritatea de Supraveghere Financiară

ASF era deja prezentă pe Facebook, Linkedin şi Youtube.

„Vă invităm aşadar să ne urmăriţi şi pe reţelele de socializare, unde avem un conţinut variat, în format text, imagine şi video, care se adresează atât publicului larg, interesat de noţiuni ce privesc pieţele financiare non-bancare, cât şi specialiştilor”, se arată în comunicatul Autorităţii.

Site-ul www.studiifinanciare.ro este lansat ca o sursă de informaţii pentru jurnalişti, analişti, cât şi public şi conţine analizele unui grup de experţi care semnează „materiale editoriale de actualitate ce acoperă evoluţii macroeconomice şi financiare locale şi internaţionale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici