Avion întors din drum din cauza nesupunerii pasagerilor la regulile anti-Covid-19

  • Un avion de linie al companiei Delta s-a întors pe aeroportul de unde abia decolase
  • Mai mulţi pasageri au refuzat să poarte masca de protecţie în timpul zborului
  • Compania americană are o politică proprie strictă în ceea ce priveşte purtatul măştii de protecţie în aeronave
1530 afișări
Imaginea articolului Avion întors din drum din cauza nesupunerii pasagerilor la regulile anti-Covid-19

Măsură radicală luată de piloţii unui avion. Aeronava a fost întoarsă din drum, din cauza indisciplinei de la bord

Mai mulţi pasageri, care călătoreau pe ruta Atlanta-Detroit, au refuzat să poarte mască în timpul zborului, motiv pentru care piloţii au decis să întoarcă avionul din drum şi să aterizeze pe aeroportul de unde abia decolaseră, relatează airlive.net.

Un purtător de cuvând al companiei Delta a declarat că zborul a fost întârziat din cauza unor pasageri "care au refuzat să urmeze instrucţiunile echipajului".

Incidentul nu este unul singular, compania americană raportând mai multe situaţii asemănătoare.

Delta are o politică proprie strictă în ceea ce priveşte purtatul măştii de protecţie în aeronave, iar începând cu această săptămână, pasagerii care suferă de anumite boli şi nu pot purta mască trebuie să fie evaluaţi medical, în mediul virtual, înaintea zborului. Dacă acest lucru nu este posibil, operatorul le cere pasagerilor să ia în calcul anularea călătoriei.

"Încurajăm clienţii care nu pot purta mască de protecţie să reconsidere situaţia. Dacă decid să călătorească, sunt bine-veniţi la bordul aeroanvelor noastre după completarea unei consultaţii virtuale, pentru a ne asigura că toată lumea este în siguranţă. Nu există ceva mai important decât sănătatea", se arată într-un comunicat emis de Delta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici