"Baby-boom" la FC Barcelona

Mai mulţi componenţi ai echipei FC Barcelona vor devenit părinţi în viitorul apropiat, cotidianul catalan Sport scriind că este vorba de un adevărat "baby-boom" la gruparea catalană.

528 afișări
Imaginea articolului "Baby-boom" la FC Barcelona

"Baby-boom" la FC Barcelona (Imagine: Shutterstock)

Fundaşul Gerard Pique şi cântăreaţa columbiană Shakira au anunţat recent că aşteaptă un copil, confirmând astfel zvonurile care circulau de mai multă vreme.

Dar cel mai repede va devenit tătic argentinianul Lionel Messi. Partenera de viaţă a lui Messi, Antonella Rocuzzo, va naşte un băieţel în octombrie, acesta urmând să poarte numele de Thiago.

Şi David Villa va fi tată, dar, spre deosebire de Messi şi Pique, el va fi pentru a treia oară. Villa şi soţia sa Patricia vor devenit părinţii unui băieţel, ei mai având două fetiţe, Zaida şi Olaya.

De asemenea, portarul Victor Valdes va devenit tată, soţia sa, columbianca Yolanda Cardona fiind însărcinată. Cei doi mai au un băieţel, Dylan. Colegul din poartă a lui Valdes, José Manuel Pinto, a devenit deja tată la finalul lunii iulie, când s-a născut fiul său Nathan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici