Bărbatul care l-a şantajat pe Tom Cruise, găsit mort

Un american, care a recunoscut că a încercat să îl şantajeze pe Tom Cruise, cerându-i o sumă semnificativă de bani pentru fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes, care a avut loc în 2006 în Italia, a fost găsit mort în locuinţa sa, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Bărbatul care l-a şantajat pe Tom Cruise, găsit mort

Bărbatul care l-a şantajat pe Tom Cruise cu fotografii de la nunta sa, găsit mort

David Hans Schmidt, în vârstă de 47 de ani, "a fost găsit mort în locuinţa sa" din Phoenix, Arizona, la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din oraş, Anthony Lopez.

Potrivit publicaţiei locale Arizona Republic, care îl citează pe fratele delicventului, David Schmidt, şantajistul s-ar fi sinucis din cauza unei depresii.

La sfârşitul lunii august, Hans Schmidt a recunoscut că a încercat să-l şantajeze pe Tom Cruise cu fotografii furate de la nunta acestuia cu actriţa Katie Holmes. Şantajistul a declarat că voia să-i vândă starului fotografiile pentru o sumă ce depăşea un milion de dolari.

David Hans Schmidt, un afacerist specializat în negocierea de fotografii şi imagini video în care celebrităţile apar nud, urma să primească o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Ofiţerii de poliţie au sosit la domiciliul delicventului după ce au remarcat că brăţara electronică pe care i-au pus-o la mână pentru supraveghere nu mai indica nici o mişcare a acestuia.

Cruise şi Holmes s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2006, în castelul medieval Bracciano din apropiere de Roma. Exclusivitatea fotografiilor ceremoniei a fost vândută unui număr de trei publicaţii specializate în viaţa celebrităţilor.

Tom Cruise, actorul cel mai bine plătit de la Hollywood, nu a fost implicat personal în această afacere, deoarece el se află în Germania, unde filmează pentru "Valkyria", un film despre un atentat la viaţa lui Adolf Hitler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici