Băsescu a petrecut cu colegii de studenţie, la vila de protocol din Neptun

Preşedintele Traian Băsescu şi-a primit, miercuri seara, o parte din colegii de studenţie la vila de protocol de la Neptun, unde aceştia au sărbătorit 31 de ani de la absolvirea Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” din Constanţa.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu a petrecut cu colegii de studenţie, la vila de protocol din Neptun

Băsescu a petrecut cu colegii de studenţie, la vila de protocol din Neptun

Foştii colegi ai preşedintelui din promoţia 1976 a Facultăţii de Marină Civilă, specializarea Navigaţie şi Transporturi, au început să sosească în jurul orei 18.30 la petrecerea organizată la dorinţa lui Traian Băsescu şi programată să înceapă la ora 19.00.

Colegii de facultate ai preşedintelui nu au fost întâmpinaţi de acesta, ei intrând cu maşinile direct în incinta complexului de protocol rezervat şefului statului.

Dintre cei 98 de absolvenţi ai promoţiei 1976 a Facultăţii de Marină Civilă – specializarea Navigaţie şi Transport Maritim a Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” din Constanţa -, un număr de 56 îşi anunţaseră participarea. Traian Băsescu şi colegii săi de facultate urmau să o sărbătorească cu acest prilej şi pe Maria Băsescu, care şi-a serbat, miercuri, onomastica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici