Băsescu i-a urat la mulţi ani lui Crin Antonescu. Ce cadou îi va oferi preşedintelui Senatului

Preşedintele Senatului Crin Antonescu împlineşte, vineri, 53 de ani. Preşedintele Traian Băsescu îi va trimite, în cursul zilei, un mesaj de felicitare şi un cadou.

2725 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a urat la mulţi ani lui Crin Antonescu. Ce cadou îi va oferi preşedintelui Senatului

Băsescu i-a urat la mulţi ani lui Crin Antonescu. Ce cadou îi va oferi preşedintelui Senatului (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Preşedintele Traian Băsescu îi va trimite, în cursul zilei, şi preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, care împlineşte 53 de ani, un coş de flori, asemănător cu cel trimis, joi, premierului Victor Ponta.

"Se trimite un coş de flori, conform uzanţelor de protocol, tuturor şefilor instituţiilor importante ale statului, cu ocazia acestei aniversări", a precizat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu.

De asemenea, potrivit acestuia, coşul pentru preşedintele Senatului este "asemănător" celui trimis, joi, premierului Victor Ponta, cu ocazia aniversării şi de către acesta a zilei de naştere.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, joi, premierului Victor Ponta, la împlinirea a 40 ani, un coş cu flori însoţit de cartea sa de vizită.

Gestul este unul de protocol şi a fost făcut de fiecare dată în cazul foştilor premieri din mandatul preşedintelui.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, de jurnalişti, dacă a primit, de ziua sa, un coş cu trandafiri de la preşedintele Traian Băsescu, răspunzând că va merge la birou şi va verifica, el adăugând că florile sunt pentru doamne şi că soţia sa, Daciana, se va bucura dacă îi va duce florile.

Ponta a împlinit, joi, 40 de ani, liderul PNL Crin Antonescu împlineşte, vineri, 53 de ani, iar fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va împlini, sâmbătă, 44 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici