Ponta, întrebat dacă Băsescu l-a felicitat: Eu nu sunt fost preşedinte, sunt viitor fost premier

Premierul Victor Ponta nu a dorit să răspundă, joi, la întrebarea dacă a primit un telefon sau flori de la preşedintele Traian Băsescu, cu ocazia zilei sale de naştere, el arătând că nu este fost preşedinte, ci viitor fost premier şi că nu a verificat acest aspect.

343 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă Băsescu l-a felicitat: Eu nu sunt fost preşedinte, sunt viitor fost premier

Ponta, întrebat dacă Băsescu l-a felicitat: Eu nu sunt fost preşedinte, sunt viitor fost premier (Imagine: Gabriel Petrescu / MediafaxFoto)

"Nu cred că intră în atribuţiile privind colaborarea instituţională viaţa privată", a spus Ponta.

La aprecierile presei, potrivit cărora preşedintele Traian Băsescu îi transmite urări de fiecare dată fostului şef de stat Ion Iliescu, Victor Ponta a comentat: "Eu nu sunt fost preşedinte, eu sunt viitor fost prim-ministru".

"Nu am avut ocazia să verific (dacă a primit flori de la preşedinte - n.r.)", a mai spus Ponta.

Prim-ministrul Victor Ponta împlineşte, joi, 40 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici