Ponta: De ziua mea am primit peste 400 de apeluri telefonice. Ce cadou i-au făcut premierului membrii familiei - FOTO

Premierul Victor Ponta, care împlineşte joi 40 de ani, a povestit jurnaliştilor că a primit din partea familiei un tort în formă de tablă de şah pe care sunt şi două figurine, un prinţ şi o prinţesă, reprezentându-i pe cei doi copii ai săi şi că are peste 400 de apeluri pierdute din partea colegilor.

1160 afișări
Imaginea articolului Ponta: De ziua mea am primit peste 400 de apeluri telefonice. Ce cadou i-au făcut premierului membrii familiei - FOTO

Ponta: De ziua mea am primit peste 400 de apeluri telefonice. Ce cadou i-au făcut premierului membrii familiei (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Astăzi de dimineaţ[ m-au trezit Irina şi Andrei (cei doi copii ai săi-n.r.) şi ăsta este cel mai frumos cadou, iar diseară o să avem o masă romantică în patru. Dintre colegi, m-au felicitat mulţi, dar din păcate nu reuşesc să răspund la telefon, sunt vreo 400 de apeluri până în momentul ăsta", a spus Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă a primit felicitări şi din partea preşedintelui Traian Băsescu, Ponta a răspuns că nu a apucat să vadă, pentru că nu a avut telefonul la el.

Întrebat de asemenea cum este la 40 de ani, premierul a spus că "nu este aşa rău cum ar părea".

"Am citit peste tot că de la 40 de ani începe viaţa şi trebuie să constat acum", a spus Ponta.

El şi-a încheiat discuţia cu jurnaliştii, spunându-le: "Ne vedem şi la 50 de ani tot aici !".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici