Bătrână de 80 de ani, acuzată că a bătut un tânăr pentru un loc de parcare

O bâtrânică de 82 de ani din Oslo, care a acuzat un bărbat de 29 de ani că a bătut-o, a fost găsită viovată, judecătorii considerând că, de fapt, ea l-a agresat prima pe acuzat.

2 afișări

Bătrânica spunea că bărbatul i-a provocat o rană foarte dureroasă când a prins-o de braţ, după o ceartă despre un loc de parcare, relatează publicaţia Toensberg Blad.

Procurorul cerea 18 zile de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, o amendă de 10.000 de coroane (1.230 de euro) şi până la 30.000 de coroane pentru prejudiciile aduse reclamantei.

Însă procedurile au adus o altă interpretare a cazului. După ce bătrâna a refuzat să îşi mute maşina care i-o bloca pe cea a tânărului, octogenara a avut o reacţie foarte violentă şi i-a spus acestuia că îşi doreşte ca bunica lui să moară. Foarte surprins, bărbatul i-a cerut femeii să repete ce a spus, dar în schimb ea l-a lovit de două ori în faţă şi pentru a evita a treia lovitură, el a prins-o pe bunica colerică de braţ.

Tribunalul din Toensberg (sud) l-a absolvit de orice vină pe tânărul reclamat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici