Băutură răcoritoare cu aromă de marijuana, în SUA

O companie americană a anunţat că va lansa, în luna februarie, pe piaţa din SUA o gamă de băuturi răcoritoare cu aromă de marijuana, care îi vor face pe viitorii "clienţi" să devină euforici şi extrem de comunicativi, informează newslite.tv.

234 afișări
Imaginea articolului Băutură răcoritoare cu aromă de marijuana, în SUA

Băutură răcoritoare cu aromă de marijuana, în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producătorii spun că această gamă, ce cuprinde băuturi răcoritoare cu extract de lămâie, portocale şi frunze de coca, va fi lansată în luna februarie, iar preţurile pentru o astfel de băutură va fi cuprins între 10 dolari şi 15 dolari.

Deoarece noile băuturi conţin între 35 de grame şi 65 de grame de tetrahidrocanabiol (THC) - principalul ingredient psihotic din canabis -, ele vor fi disponibile doar în magazinele autorizate să comercializeze marijuana în scopuri terapeutice.

Potrivit companiei producătoare, aceste băuturi răcoritoare "au un gust moderat de marijuana" şi pot fi servite alături de un tip special de prăjitură - negresele cu ciocolată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici